Werknemers

Vakomo zorgt voor haar mensen. Ook na het eindigen van een contract. 

 

Werken voor Vakomo is leuk en geeft voldoening, verder is er ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Bij Vakomo staat de menselijke maat hoog in het vaandel. We noemen ons bedrijf dan ook een mensenbedrijf, onze medewerkers zijn ons kapitaal en daar zorgen we goed voor! We bieden medewerkers uitdagende banen op verschillende niveaus en in diverse sectoren en bemiddelen in banen binnen en (ver) buiten jouw regio. Door onze open communicatie en informele cultuur geven wij jou de begeleiding die jij wenst en door onze kennis in vele sectoren van de arbeidsmarkt vinden wij snel een passende baan. Het werk dat wij bieden is voor langere tijd. Mocht een opdracht eindigen, dan gaat Vakomo voor jou op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Extra voordelen voor werknemers

 

Omdat de arbeidsmarkt altijd in ontwikkeling is en jij je daarom ook moet ontwikkelen, zijn er binnen Vakomo diverse opleidingsmogelijkheden.Vakomo is actief in de sectoren bloemen & planten, bouw, metaal & techniek, productie en logistiek, maar ook voor overige sectoren hebben wij interessante functies vacant. Wanneer je voor Vakomo aan de slag gaat, weet je dat je gericht ervaring opdoet, dat je een opdrachtgever blij maakt met jouw inzet, kennis en kwaliteiten en dat er een organisatie achter je staat die jou op waarde weet te schatten.

 

Nederlandse les 

Wij organiseren voor onze buitenlandse medewerkers Nederlandse les volgens een opleidingsprogramma van het SVO. Deze lessen worden gegeven in een vergaderruimte in ons kantoor te Montfoort. De kosten van deze lessen worden door Vakomo gedragen.

 

Huisvesting

Daarnaast heeft Vakomo de beschikkking over goede huisvesting voor haar buitenlandse medewerkers. Voor deze huisvesting hanteren wij de ET-regeling, opgesteld door de belastingdienst.

 

Vervoer

Indien je op een andere plaats woont/ wordt gehuisvest dan waar je werkplek is, dan verzorgd Vakomo in samenspraak met de werknemer het vervoer naar en van de werkplek.

 

Speciale zorgverzekering

Vakomo brengt haar buitenlandse medewerkers onder bij een speciale zorgverzekering voor grensarbeiders. Zo is de arbeider goed verzekerd en weet deze altijd waar hij of zij recht op heeft.

 

Veiligheid en kleding

Veiligheidskleding wordt door Vakomo verzorgt. Daarnaast hebben de diverse opdrachtgevers daar waar nodig werkkleding (overalls e.d.) ter beschikking.