Werkgevers

Vakomo zorgt voor de gehele werving én begeleiding van uitzendkrachten!

Vakomo is dè sterke schakel tussen goed gemotiveerd personeel en bedrijven die medewerkers zoeken met een hoge productiviteit en vakkennis.

Tijdens een persoonlijk gesprek wordt in kaart gebracht waar u als opdrachtgever precies behoefte aan heeft. Gaat het om personeel voor korte of langere termijn? Direct aan de slag of over enige tijd? Welke kennis en vaardigheden zijn vereist, wat is de werklocatie en hoe ziet het kostenplaatje eruit? Wanneer die aspecten duidelijk in beeld zijn gebracht, gaan wij voor u aan de slag.

De beschikbare medewerkers in onze database worden doorgelicht en er wordt gekeken of er eventueel geschoven kan worden bij opdrachten om de meest optimale kandidaat te selecteren. Hebben wij niet direct de geschikte kandidaat, dan worden onze agenten in binnen- en buitenland direct ingelicht. Zij beschikken over goed gevulde databases met gemotiveerde en vakkundige kandidaten, en gaan op zoek naar medewerkers die aan uw eisen voldoen. De best passende kandidaten worden aan u voorgesteld. De gekozen kandidaat staat vervolgens op het afgesproken tijdstip op zijn werkplek. Vanzelfsprekend kan de juiste keuze ook door Vakomo worden gemaakt.

Tijdens de arbeidsperiode blijven wij in contact met de opdrachtgever en wordt de uitzendkracht door ons begeleid. Op deze manier kunnen wij zo efficiënt mogelijk inspelen op wijzigende omstandigheden.

Kortom: Vakomo is snel, accuraat en menselijk. En wij houden van aanpakken! Graag komen we langs om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Opdrachtgevers van Vakomo hebben het goed voor elkaar!

Waarom kunt u het beste voor Vakomo kiezen? Om de zaken makkelijker te maken! Als opdrachtgever bent u immers op zoek naar een professionele partner, gemak, ontzorging en betrouwbaarheid. Kortom, een partij die het gewoon goed voor elkaar heeft. Het goed voor elkaar hebben is bij Vakomo synoniem aan het dienstenpakket, de dienstverlening, opleidingsmogelijkheden en toegevoegde waarden. Dus doordat wij het zo goed voor elkaar hebben, heeft u dat ook!

Meer weten?
Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden die Vakomo haar opdrachtgevers kan bieden, of bent u op zoek naar gekwalificeerde medewerkers? Neem dan contact met ons op.